Informatie

We combineren liefde voor de natuur met een passie voor fotografie. In 2009 hebben een aantal enthousiaste natuurfotografen de Natuurfotografen Vereniging Utrecht opgericht en deze bestaat inmiddels uit ca. 40 leden. Het is een vereniging vóór en dóór leden waarbij het ervaringsniveau varieert van beginnner, gevorderd tot (semi)professioneel.

 

Natuurfotografie is erg breed en omvat o.a.: flora, fauna, marco, landschappen en vogels maar ook abstracte foto's en onderwaterfotografie.

 

We komen maandelijks bij elkaar op de clubavond waar we lezingen houden, foto's bespreken en kennis en ervaring uitwisselen over fotografie en natuurgebieden. We organiseren ook excursies waarbij we gezamenlijk op pad gaan om foto's te maken. Het activiteitenprogramma vindt u hier.

Kennismaken met de vereniging

U kunt kennismaken met de vereniging door, geheel vrijblijvend, een clubavond te bezoeken. U kunt zich via het contactformulier aanmelden voor een kennismakingsbezoek.

 

De clubavonden worden gehouden op de derde woensdag van de maand van 19.30 tot 22.30 uur in 'OBS de Bijenkorf', Riddersborch 143 te Houten. De data van de clubavonden vindt u hier.